Meesterschap is dan bereikt, wanneer men in de uitvoering noch mistast, noch aarzelt. [Nietzsche]

Deze training is bestemd voor mensen die  de regie willen voeren over hun werk en hun loopbaan. Hoe praktiseer je een vorm van persoonlijk meesterschap? Met behulp van filosofische inzichten leer je te reflecteren op je persoonlijke visie en missie, je leert deze bij te stellen en te verdiepen. En je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ongekende vermogens.

Deze training volgt dezelfde aanpak als de Masterclass, maar past de context, doelgroep en voorbeelden aan je werksituatie. De aanpak rust op drie pijlers:

  • Wat:  inzicht verwerven in de opgeslagen wijsheid en kennis van de grote filosofen.
  • Hoe:  inzicht verwerven in de manier waarop jij ervaringen opdoet, kennis vergaart, betekenis geeft, een mening vormt en tot opvattingen en overtuigingen komt.
  • Doen:  de verworven inzichten via oefening en training je eigen maken. 

In deze training ga je ontdekken of er zo iets is als een authentieke kern, geworteld in je persoon en gegroeid in het (soms harde) bestaan van je leven? En als je zo’n authenticiteitskern ontdekt, wat betekent dat dan voor jou als persoon? Handel je in lijn met morele principes en waarden die bij jouw persoon passen? Mensen willen er toe doen, zowel in hun werk als in de privésfeer. Deze training duurt 5 dagen (ma-vr).

We kunnen dit programma ook in-company geven.

Ben je geïnteresseerd in deze training, neem contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht

Ik meld me aan voor een training van het Instituut voor Toegepaste Filosofie. Ik ontvang een factuur van het ITF en zal de betaling aan het ITF voorafgaand aan de cursus voldoen. Bij annulering ben ik wel betalingsplichtig, tenzij anders met de ITF overeengekomen.

De cursusprijs is exclusief koffie/lunch. Er kan desgewenst gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van ROC Midden Nederland (sectie Welzijn) aan de VONDELLAAN 174 in UTRECHT. Klik op  hier  om onze algemene voorwaarden en onze privacy statement te bekijken.